14:00

KSF Kosova

Referat: AIF Barrikaden - KSF Kosova

Startelva: Adrian – David G, Viktor T, Chanon, Maksym – Milad – Daniel W, Bashar – Markus, Pontus, Oskar

Avbytare var Shershah som spelade hela andra halvlek som defensiv mittfältare, Samuel som kom in ett par minuter in i andra halvlek som offensiv mittfältare till höger, en position han spelade i matchen ut och Ghafur som spelade sista halvtimmen som vänsterback.

Första halvtimmen var spelmässigt jämn men medan de hade en hel del avslut kan vi med lite god vilja sägas ha haft två.

Sista dryga kvarten hade de först ett klockrent stolpskott på en frispark i den 27:e min och gjorde därefter tre täta mål i 33:e, 36:e och 41:a min. Det första efter en taktisk miss i försvarsspelet, det andra efter bolltapp långt in på vår planhalva vilket gav dem ett 2 mot 1-läge som de enkelt utnyttjade, det tredje var ett självmål på en hörna.

Även om vi kanske borde ha kunnat stoppa målskytten vid det fjärde målet i 57:e min så var det samtidigt en stark prestation av honom när han trots bevakning av två av de våra höll undan båda och sedan trots dålig vinkel, inte särskilt hårt men väldigt välplacerat, lade in bollen precis nere vid bortre stolproten.

Vi mattades nu allt mer och på slutet var vi rejält tillbakapressade och hade säkert kunnat släppt in ytterligare ett antal mål om vi spelat 10-15 minuter till. Nu blev det bara två den sista kvarten, ett i den 77:e min och ett i den 90:e och i denna sista matchminut kunde de fått in ett till men den gången sköt deras avslutare i stolpen när han verkligen bort gjort mål.

Statistik: Hörnor: 2-7 Avslut på mål: 2 (3?)-15 Avslut utanför: 0-4